Balul Bobocilor - 25 octombrie 2013

■ Balul Bobocilor – 25 octombrie 2013

Balul Bobocilor - 25 octombrie 2013 Odată cu lăsarea serii de 25 octombrie 2013, ”rustica” Sală a Plugarilor, s-a transformat ca în basme, devenind prin efortul şi imaginația organizatorilor ”Balului Bobocilor”, elevii claselor a XI-a (A,B,C) de la Liceul ”Şt.O.Iosif” Rupea, sprijiniţi de diriginţii lor: Oţetea Minodora, Oprean Florina şi Noaghiu Ioan, pregătită să-i primească cu ,,eleganţă şi stil” pe noii ”boboci”.

După o scurtă introducere în tema spectacolului, eleganţii prezentatori, Cernea Ioana şi Noaghiu Ciprian, i-au chemat pe scenă pe cei mai tineri elevi ai liceului, bobocii de clasa a IX-a. Plini de gânduri, surâsuri şi emoţii, şi-au pus la treabă imaginaţia şi talentul, realizând împreună cu colegii lor mai mari, un spectacol de mai bine de şase ore, bine închegat şi diversificat.

Atmosfera a fost întreţinuta de extraordinara formaţie ,,Prolog”, care a reuşit să ţină tot timpul participanţii în demonstraţii de dans pline de energie.

De la amuzantele probe, la care ,,bobocii” au fost supuşi şi atent studiaţi de severul Juriu (Profesorii Szabo-M Brigitta, Bejan Dan şi elevii Balog Cosmina, Babeţ Maria, Lazslo Robert, Burdăruş Florin), până la fascinantele momente artistice susţinute de câţiva elevi din rândul organizatorilor: Trupa Infinit (Fulop Alexandra, Flitar Claudia, Simon Karoline şi Stan Andra) şi perechea de dansatori Ungureanu Mihai şi Botos Cristina, Balul Bobocilor de anul acesta, s-a desfăşurat într-un cadru plin de eleganţă şi stil.

Cel mai aşteptat moment al serii, premierea bobocilor, a adus râvnitul titlul de Miss şi Mister elevilor.

Miss: Andries Stefana
Mister: Flucus Razvan

Eleganta si stil:
– Nicoara Catalin
– Madalina Vaida

Originalitate:
– Carolea Madalin
– Ulita Gabriela

Cultura generala:
– Ghindea Madalina

Multumiri aducem generoşilor sponsori care au contribuit la reuşita acestui spectacol al eleganţei şi bunului gust, combinat cu entuziasm şi spirit, din partea tuturor participanţilor.