Asociatia parintilor■ Ce este asociația părinților
Scurte definiții

Asociația de părinți este o asociație neguvernamentală și non-profit, care se înființează la inițiativa câtorva părinți și a conducerii liceului, asigurând astfel un cadru legal pentru implicarea părinților în viața liceului ,,Șt.O.Iosif” din Rupea.

Scopul asociației este de a sprijini liceul nostru în activitățile de instruire, educare și formare a elevilor, prin implicarea în îmbunătățirea și modernizarea bazei materiale a liceului, participarea părinților la activități extracuriculare, susținerea și promovarea intereselor copiilor în liceu.

■ Obiective principale
ale Asociației părinților

1. Îmbunătățirea, modernizarea și întreținerea unei bazei materiale a liceului, prin diferite lucrări de reparații, achiziții de mobiler și aparatură, necesare asigurării unor condiții normale de studiu în școala noastră.
2. Sprijinirea proiectelor și inițiativelor elevilor dar și cele ale cadrelor didactice.
3. Identificarea surselor de finanțare extrabugetare și atragerea a cât mai multe fonduri, gestionarea acestor fonduri.
4. Susținerea conducerii liceului în organizarea de concursuri și activități, spectacole și festivități, deplasări la concursuri din alte localități.
5. Atragerea de membri în asociație, prin promovarea ideii de asociere în zona de interes – liceu, promovarea drepturilor și obligațiilor, reprezentativitate legala in fața partenerilor de dialog.
6. Acordarea de premii elevilor cu rezultate deosebite la școală sau la concursuri.
7. Fondurile necesare susținerii acestor obiective provin din: cotizațiile membrilor, contribuții, donații și sponsorizări (bani sau obiecte) de la persoane fizice sau firme.

■ Statutul asociației
Download document

Pentru a downloada documentul care include Statutul Asociației de Părinți, faceți click pe indicativul de mai jos. Atenție. Documentul se poate actualiza ocazional, în urma întrunirilor asociației. Drept urmare, recomandarea noastră este să-l verificați periodic.